Meciuri cu ”greutate”, în această seară
Foto: Sonia Baciu

Meciuri cu ”greutate”, în această seară
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Amatorii sportului din Galaţi au un program atractiv în acest final de săptămână, cu trei meciuri de primă ligă: handbal, volei şi baschet. Startul îl dau handbalistele CSU Danubius care, de la ora 16,30, vor întâlni o echipă fruntaşă în Liga Naţională - Corona Braşov, aflată pe locul al treilea. "Un meci dificil, în care nu vor putea juca Mădălina Conache şi Alla Şeiko, dar pentru cea de-a doua se fac eforturi de recuperare până la ora meciului. Avem două victorii şi trei înfrângeri (n.r. - locul 10) şi vom face totul pentru un rezultat cât mai bun", ne-a spus antrenorul Valeriu Costea. Meciul va fi arbitrat de un cuplu bucureştean: Şerbu - Vasilescu.

La fel de atractiv se anunţă şi meciul de volei, de la ora 18,30, în care se vor confrunta echipa locală Arcada (locul 2-3, la egalitate cu Steaua, după patru etape) şi Ştiinţa Explorări Baia Mare. După "duşul rece" din meciul cu Tricolorul, gălăţenii au arătat o cu totul altă faţă la Dinamo Bucureşti, unde au câştigat cu 3-0, astfel că pornesc cu prima şansă.

Seara sportivă de la Sala "Dunărea" se încheie cu o partidă de baschet feminin, din Liga Naţională. Phoenix va juca împotriva formaţiei SCM Timişoara, echipă nou promovată, dar cu potenţial de intrare în play-off, într-un meci contând pentru etapa a cincea. Phoenix se află într-un moment dificil, reuşind o singură victorie de la începutul sezonului, în prima manşă a "Cupei României", cu CSU Alba Iulia.

Altfel, echipa masculină a aceluiaşi club va juca, astăzi, de la ora 16,00, în deplasare, cu formaţia Timba Timişoara, contând pentru runda a patra din Liga Naţională. Băieţii antrenaţi de Florin Nini se află pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte cu echipele aflate pe poziţiile 2-7, cu două victorii şi o înfrângere. Timişorenii se află pe ultimul loc, cu două înfrângeri.

Fetele de la CS Universitatea (eşalonul al doilea de volei) joacă  tot astăzi, în deplasare, la CSM Focşani. Elevele antrenoarei Ileana Berdilă pornesc favorite, datorită experienţei acumulate în sezonul trecut, în primul eşalon, dar şi startului bun din acest an, cu două victorii şi o înfrângere din care au luat un punct (2-3 la CSM Bucureşti).

CSM Dunărea joacă cu Steaua

Echipa de hochei CSM Dunărea va juca, astăzi, de la ora 18,30, al doilea meci al "dublei" cu formaţia Steaua, contând pentru returul Ligii Naţionale. Înaintea jocului de ieri, Dunărea se afla pe locul 4, cu 8 puncte (nouă jocuri), în timp ce Steaua ocupa locul 3, cu 12 puncte (zece meciuri). În tur, Steaua s-a impus în ambele meciuri, cu scorurile de 5-1, respectiv, 5-4 (steliştii au marcat golul victoriei cu 11 secunde înainte de final).

Citit 1766 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2017 01:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.