Poșta Română a livrat la timp toate pensiile pe aprilie

Poșta Română a livrat la timp toate pensiile pe aprilie
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Compania Națională Poșta Română informează că distribuirea drepturilor sociale (pensii) a început pe data de 1 aprilie, conform calendarului obișnuit. "În contextul grevei ce a avut loc în zilele de 1 și 2 aprilie, Poșta Română și-a îndeplinit obligația de a livra toate pensiile în termenul de 15 aprilie, prevăzut prin convenția cu Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Astfel, ultimele pensii distribuite la domiciliu au fost achitate până pe 15 aprilie, la fel ca în fiecare lună. Conform prevederilor contractuale, beneficiarii  care nu fost găsiți acasă au putut intra în posesia drepturilor bănești până miercuri, 17 aprilie, la ghișeele subunităților poștale", precizează managementul Poștei Române, care le "mulțumește salariaților care au avut grijă ca toate serviciile oferite de Poșta Română să funcționeze normal, ca în fiecare lună".

Citit 675 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 16:25

1 comentariu

  • postat de Vali
    Vineri, 19 Aprilie 2024 13:49
    86.124.202.***
    Iar sindicatul prin grevă a obținut scoaterea lor din productivitate și salariu minim pe pt poștași. Eliminarea primelor de Paști, Crăciun..din CCM
    0
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro