Cetățean ucrainean, rătăcit în Munții Maramureșului

Cetățean ucrainean, rătăcit în Munții Maramureșului
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Salvamontiştii şi poliţiştii de frontieră au demarat, duminică, căutarea unui cetăţean ucrainean, în vârstă de 44 de ani, cu probleme medicale, care a trecut graniţa prin Munţii Maramureşului şi se află de trei zile în zona montană, a informat directorul Serviciului Public Judeţean (SPJ) Salvamont Maramureş, Dan Benga.

"Apelul a venit prin 112 de la soţia lui care, disperată fiind, implora ca soţul ei să fie ajutat", a transmis Dan Benga. O echipă a Salvamont Maramureş împreună cu un echipaj al Poliţiei de Frontieră Poienile de sub Munte au făcut joncţiunea în comuna Repedea şi vor urca pe munte după cetăţeanul ucrainean.

Citit 307 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2024 17:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro