Viaţa de noapte în marile metropole. Cinci oraşe pentru petrecăreţul din tine
Foto: Bangkok

Viaţa de noapte în marile metropole. Cinci oraşe pentru petrecăreţul din tine
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ai vizitat muzee. Te-ai bucurat de privelişti extraordinare. Ai admirat arhitectura unora dintre cele mai frumoase oraşe din lume. Acum ce spui de puţină distracţie? Există locuri în lume care nu te vor fascina doar prin frumuseţea lor, ci şi prin faptul că de-a lungul anilor s-au transformat în adevărate destinaţii de party.

Amsterdam

Amsterdam este unul dintre acele oraşe din lume pe care orice turist înrăit trebuie să-l viziteze cel puţin o dată. Aici te aşteaptă muzee excelente, privelişti superbe, iar istoria şi cultura prind viaţă la fiecare colţ de stradă. Mai mult decât atât, Amsterdam este locul perfect pentru cei care doresc să danseze până la răsăritul soarelui. În ultimii ani, în Europa, Amsterdam a devenit una dintre cele mai căutate destinaţii de party. Acest lucru nici nu este de mirare, având în vedere că pe lângă numeroasele baruri, cafenele şi cluburi, aici o să găseşti aproape mereu câte un festival sau carnaval de stradă.

Las Vegas

Celebrul oraş american aproape nu mai are nevoie de nicio prezentare şi este probabil cea mai cunoscută destinaţie de party din lume. Reclamele luminoase, cazinourile înghesuite unele lângă altele şi barurile, de la cele luxoase la cele fără pretenţii, le vor atrage cu siguranţă privirile celor care vor să se distreze din zori şi până în seară.

Cunoscut şi sub numele de "Oraşul păcatelor", Las Vegas este locul unde noaptea aproape că nu se termină şi asta pentru că niciun cazinou nu are ceasuri sau geamuri prin care să intre lumina de afară.

Dacă vrei să experimentezi din plin viaţa de noapte din Las Vegas, cel mai bine este să-ţi petreci timpul pe "The Strip", acolo unde sunt cele mai multe cazinouri, hoteluri şi baruri.

Londra

Dacă eşti în căutarea unor oraşe cu viaţă de noapte bogată, care să te ţină mereu în priză, atunci trebuie să iei neapărat în calcul Londra. Capitala Angliei este locul ideal pentru cei care-şi doresc destinaţii de party care să le ofere de toate. Baruri? Restaurante? Concerte susţinute de unii dintre cei mai mari artişti din lume? Festivaluri? Le ai pe toate, în orice zi, în Londra.

În zonele centrale ale capitalei, o să găseşti puburi istorice şi baruri şic, cu cocktailuri delicioase şi prestaţii live. De asemenea, trebuie neapărat să ajungi în Soho sau Camden Market, acolo unde, indiferent că e zi sau noapte, distracţia este în toi.

Berlin

Berlin are o adevărată cultură şi istorie de nightclubbing, iar acest lucru se simte şi în prezent. Barurile şi cluburile sunt foarte primitoare, iar de cele mai multe ori rămân deschise până când pleacă şi ultimii clienţi.

În capitala Germaniei o să găseşti o mulţime de locuri unde să-ţi petreci timpul. Dacă vrei însă să experimentezi şi mai mult din viaţa de noapte a Berlinului, trebuie să te duci în unele dintre cele mai populare cluburi din acest oraş. De exemplu, "Berghain" se numără printre cele mai celebre, însă trebuie să te înarmezi cu răbdare, pentru că nu ai să intri aici din prima.

La fel de popular este şi "Watergate", un adevărat paradis pentru cei ce iubesc muzica tehno. Împărţit pe mai multe nivele şi având diferite camere, "Watergate" este locul perfect pentru toţi cei care iubesc destinaţiile de party.

Bangkok

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Thailanda este una dintre cele mai populare destinaţii pentru petrecăreţi. Fie că vorba de baruri, terase, cluburi şi chiar vânzoleala de pe străzi, Bangkok este locul ideal pentru cei care nu concep să plece din oraş înainte de răsăritul soarelui.

Dacă, în trecut, viaţa de noapte din capitala Thailandei era considerată destul de periculoasă, lucrurile au evoluat mult. Acum, aici o să găseşti o mulţime de locuri luxoase, dar şi baruri cu atmosferă plăcută, fără prea multe pretenţii.

O ieşire în oraş noaptea în Bangkok o să-ţi dea posibilitatea să cunoşti oameni din toate colţurile lumii, dar şi localnici care ştiu exact unde sunt cele mai cool petreceri.

Sursa: www.ghiduri-turistice.info

Citit 6372 ori Ultima modificare Vineri, 26 Ianuarie 2018 19:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.