Încă un cuplu gălăţean pe Insula Iubirii

Încă un cuplu gălăţean pe Insula Iubirii
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Acuzaţi de falsitate. Teodora, 34 de ani, absolventă de Jurnalism, moderator la o televiziune locală, şi Eusebiu, 37 de ani, pompier şi profesor de sport, formează cel mai matur dintre cuplurile din noul sezon „Insula Iubirii”, care a debutat luni la Antena 1. Sunt împreună de un an şi, după cum spune Teodora, au venit în Thailanda ”să vadă adevărata faţă a partenerului”. Susţin că dragostea lor este una matură, cerebrală, dar că pasiunea nu lipseşte din pat. „Mie îmi este drag!”/ - „Şi eu profit de asta!”, au răspuns la întrebarea „Ce anume îi leagă?”. „Eu îmi doresc ca el să fie mai bărbat, să se impună în decizii, să facă ceva să se simtă că e bărbat!”, avea să spună mai apoi Teodora. „Poate te văd în genunchi după vreo ispită”, l-a avertizat mai în glumă, mai în serios. „Doar dacă mă-mpiedic”, s-a apărat Eusebiu.

Deşi Teodorei i s-a atras atenţia că are mai degrabă răspunsurile şi atitudinea unei moderatoare tv, gălăţeanca a continuat să-şi joace stângaci şi încordat rolul de iubită romantică, dar critică şi nemulţumită când Eusebiu nu nimerea replicile potrivite.

Teoretic, cei doi nu riscă nimic pe "Insula Iubirii", pentru că Teodora are de apărat imaginea de vedetă locală, iar Eusebiu se declară un bărbat prea puţin curtat. Dar totul rămâne de văzut…

Citit 8114 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 17:58

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.