Meşterul Dorin zidaru’, invitat la "Care pe care"

Meşterul Dorin zidaru’, invitat la "Care pe care"
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Vânătoarea de greşeli. "Gramatica nu mușcă. Dar doare. Doare al naibii de tare când auzi tineri care fac dezacorduri și pleonasme. Cuvintele sunt extraordinar de puternice, prin ele comunicăm și ne transmitem gândurile și intențiile. Iar modul în care vorbești poate face diferența. Orice mesaj poate să fie anulat și aruncat în derizoriu de o simplă greșeală de limba română", spune Ruxandra Gheorghe-Negrea, gazda singurei emisiuni-concurs dedicate exclusiv limbii române - "Care pe care". Cel de-al treilea sezon va începe sâmbătă, 30 martie, de la ora 16,00, la TVR 1. Şi pentru că realizatorii şi-au dorit ca noul sezon să fie mai distractiv și să aducă în fața concurenților și a telespectatorilor greșeli de limba română într-o formulă amuzantă, au ales să invite un personaj pe cât de spumos, pe atât de autentic - meşterul Dorin zidaru’, interpretat de actorul Marius Florea Vizante. De pe şantierele unde munceşte, Dorin zidaru’ va intra în direct la "Vânătoarea de greșeli" şi va avea tot felul de dileme despre limba română. Iar concurenții și telespectatorii vor avea misiunea să îi vâneze greșelile de exprimare. Deci va fi savuros! După cum explică realizatorii, emisiunea aceasta este o soluție pentru ca fiecare român să își testeze și să își îmbunătățească limba română. Într-un mod relaxant! "La «Care pe care» nu dăm note, dăm premii în bani. Nu judecăm pe nimeni, învățăm împreună. Sâmbăta și duminica, de la ora 16.00, la TVR 1!", ne invită Ruxandra Gheorghe-Negrea.

Citit 1251 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2024 15:25

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro