În talentul gol-goluţ

În talentul gol-goluţ
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Smiley… ass. Învăluit doar într-o mantie neagră şi cu papuci de casă, aşa a venit pe scena Românii au Talent: „Nu sunt misogin, eu sunt Marius. Am venit aici pentru a protesta împotriva asistentelor tv. Fetele astea nu sunt culte, sunt doar cool, nu vorbesc, dau doar din… mâini, iar când ne prezintă fapte, ştii ce fac noapte de noapte. De ce fac rating la tv? Căci apar dez-bră-ca-te!”, a silabisit concurentul şi s-a lepădat de mantie. A rămas… talentul gol-goluţ, camuflat în zona intimă de o chitară. Ca să n-avem dubii, Pro Tv a ţinut să ni-l arate şi din spate, după ce-i aplicase pe fese un smiley face. "E în c… gol!", se minuna Smiley, ca şi cum zâmbăreţul nu era suficient de explicit. Momentul a fost de neuitat, iar adevărurile spuse la fel de nude ca şi… costumaţia.

Interesantă a fost reacţia membrilor juriului. Şi dacă Andi n-a găsit nimic indecent, Andra insista: „Îmbracă-te! Sunt şi copii în sală!”. „Tu ştii câţi părinţi umblă aşa prin casă?”, i-a replicat Florin Călinescu. Mihaela Rădulescu nu s-a înfierbântat privindu-l şi am sentimentul că nici nu i-a numărat ca altor concurenţi, pătrăţelele de pe burtă. „Ai ales o formă îndrăzneaţă pentru unii, mie mi se pare firească, restul putem comenta dacă mergem să facem pipi împreună”, a fost concluzia lui Călinescu.

* Mihăiţă-n foi de viţă. La ora la care citiţi aceste rânduri, ştiţi cine va reprezenta România la Eurovision. Eu nu pot decât să vă spun că piesa lui Ovidiu Anton m-a răvăşit, iar melodia Florenei mi-a mers la suflet. Dar zău de nu mi-a fost milă de Mihai Trăistariu, pe care juriul l-a făcut în foi de viţă. Şi i-au spus de la obraz că a venit să plătească poliţe. Criticile au fost ascuţite: ba că nu l-au văzut din cauza dansatorilor, ba că falsetul - vocea de cap - a fost nesigur, ba că versurile sunt prea şoptite şi trebuia muşcate… Bine că măcar Cezar Ouatu i-a transmis complimente diafragmei lui Mihai. Ah, şi prezentatoarea i-a spus că părul îi stătea bine. Sincer, mie nu mi-ar părea rău dacă Mihăiţă ar face „Tornero” la Eurovision…        

Citit 1555 ori Ultima modificare Duminică, 06 Martie 2016 16:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.