"Cum erau 50 de magazine într-unul, aşa şi vocea dumneavoastră"

"Cum erau 50 de magazine într-unul, aşa şi vocea dumneavoastră"
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Vinerea trecută a început un nou sezon din Vocea României, astfel că majoritatea românilor a crescut simţitor audienţele postului ProTV. Sătul, probabil, să tot câştige fără emoţii concursul, Tudor Chirilă a decis că e mai bine să îşi ia colegii la mişto, pe durata emisiunii. Şi nu doar colegii, căci ei sunt doar trei şi se mai satură, ci şi pe concurenţi. Aşa s-a întâmplat că o tânără care a venit cu mari speranţe la Vocea României a plecat acasă şi cu buza umflată şi luată la mişto. După ce a cântat melodia "Mamma knows best" şi nu a reuşit să întoarcă nici un scaun, deşi pentru urechea neavizată a sunat foarte bine, tânăra a trecut prin momente mai puţin plăcute cu Tudor Chirilă, care şi-a schimbat vocea şi i-a spus că vocea ei e ca magazinul Victoria de pe Calea Victoriei. "Acolo erau 50 de magazine într-unul singur. Aşa e şi vocea ta, 50 într-una singură", a adăugat artistul. Ca să o dreagă un pic, Moga a încercat să arunce miştoul în braţele lui Chirilă, spunându-i că şi el e 50 de magazine într-unul singur, când îşi modifică vocea. "Da, dar la mine am clienţi", a replicat solistul de la Vama Veche. Na, mai zi ceva!

* Un alt moment amuzant a fost cererea în... echipă, făcută de Smiley unei concurente. Ramona Nerra, fostă colegă de trupă a Nicoletei Luciu, a venit la Vocea României tocmai din Germania, ţară în care locuieşte de 15 ani. După ce a întors trei scaune, ea l-a ales pe Smiley, care s-a pus în genunchi în faţa ei şi a cerut-o în... echipa sa. "E prima dată când mi se răspunde cu da la o cerere în genunchi", zise artistul. Deci, ai făcut multe, domnule?

* Pentru că la finalul sezonului trecut apăruse o întreagă polemică asupra Loredanei Groza şi asupra modului în care îşi alege cântăreţii, care oricum nu câştigă, de data asta Pavel Bartoş parcă o implora pe blondă să se întoarcă la fiecare concurent. Doar, doar de o câştiga şi ea odată. Nu de alta, dar cât poate să îndure un om?

Citit 1209 ori Ultima modificare Duminică, 11 Septembrie 2016 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.