Eveniment caritabil pentru susținerea artei gălățene

Eveniment caritabil pentru susținerea artei gălățene
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

O nouă ediție a evenimentului caritabil "Lutetian" va avea loc în zilele de 24, 25 și 26 aprilie 2024, la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin" din Galați. Pe parcursul celor trei zile, elevii își vor pune în lumină creativitatea, talentul artistic și implicarea pentru a strânge fondurile necesare achiziției mobilierului de care au nevoie secțiile de arhitectură și de grafică.

Astfel, începând cu ora 10,00, se vor deschide tarabele la care elevii vor oferi, în schimbul donațiilor, diferite servicii sau obiecte: de la desene și tricouri personalizate de elevii de la profilurile de arte plastice, până la păpuși, codițe împletite și bijuterii. În intervalul orar 15,00 - 17,30, amfiteatrul Liceului de Arte va găzdui momente artistice - teatru, dans și muzică de toate genurile. De asemenea, se vor organiza diferite workshopuri de dans și actorie.

Organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul de Arte "Dimitrie Cuclin", în colaborare cu Asociația pentru Realizarea Tinerilor prin Educație, "Lutetian" s-a transformat într-un festival anual, al cărui scop este strângerea de fonduri în vederea achiziționării de echipamente necesare profilurilor vocaționale pe care liceul le găzduiește. După cum aflăm din evenimentul promovat pe Facebook, anul acesta elevii își propun să ofere secției de arhitectură și celei de grafică mobilierul necesar - mese reglabile pe unghi.

Orice fel de ajutor, fie el și simpla prezență, prin donarea serviciilor, donarea de bani sau donarea obiectelor ce constituie scopul "Lutetian" este foarte util. Susține arta gălățeană!

Citit 840 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2024 17:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro