"DNA" urcă pe scena Teatrului Dramatic din Galaţi

"DNA" urcă pe scena Teatrului Dramatic din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, 6 martie, la Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, avem premieră cu o montare de mare actualitate: spectacolul „După Noi, Apocalipsa!”! Mai pe scurt, DNA.

Piesa scriitoarei şi ziaristei Katia Nanu a părăsit volumul în care a fost tipărită şi o vom vedea pe scenă, în interpretarea convingătoare a apreciaţilor actori Ciprian Braşoveanu, Dan Capăţână şi Aureliu Bâtcă! Regia este semnată de Cristian Gheorghe, care a pregătit noi surprize care se adaugă primirii reuşite a spectacolului-lectură ce a precedat, anul trecut, montarea definitivă a textului, care în volumul „Ochiul de sticlă”, Ed. Axis Libri 2013, purta titlul „Trei, Doamne, şi toţi trei!”. O incursiune în culisele foarte murdare ale politicului, pe care ziarista de la „Viaţa liberă”, cu o viaţă în presă, le ştie foarte bine. Iar în „carte” se pot spune şi mai multe fără să fii ucis de mafioţi…

Adevăr, umor, violenţă, ameninţări - avem în faţă o scenă politică tumultoasă care a devenit şi mai vizibilă chiar şi pentru naivi de la data când autoarea scria despre cele... nevăzute şi nesimţite! Corupţii nu prea par să vină la teatru, aşa că este bine să fim un public normal şi liber.


 

Citit 1229 ori Ultima modificare Joi, 05 Martie 2015 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.