Preotul de la parastasul lui Navalnîi, suspendat

Preotul de la parastasul lui Navalnîi, suspendat
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Eparhia Moscovei din cadrul Bisericii Ortodoxe Ruse a anunţat marţi, pe site-ul său de internet, că preotul care a slujit la parastasul lui Aleksei Navalnîi a fost oprit de la slujire timp de trei ani, transmite Reuters.

Instituţia nu a precizat motivul pentru care a fost sancţionat preotul Dmitri Safronov, care a fost totodată mutat la o altă biserică, pe post de dascăl.

Safronov a ţinut pe 26 martie o slujbă de pomenire - la care au asistat mii de oameni - pentru Aleksei Navalnîi, cel mai cunoscut disident rus, mort în februarie într-un lagăr din Siberia, la vârsta de 47 de ani.

Citit 283 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 15:33

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro