Poliția Galați s-a întărit cu forțe tinere

Poliția Galați s-a întărit cu forțe tinere
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

27 de agenți de poliție, absolvenți ai şcolilor de agenți de la Câmpina și Cluj-Napoca, și-au început activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Galați. 23 dintre aceștia au fost repartizați la structurile de ordine publică și rutieră de la Poliția Municipiului Galați, Tecuci, Târgu Bujor și Berești, atât în mediul urban, cât și rural, iar ceilalți patru polițiști au fost repartizați la Secția Regională de Poliție Transporturi Galați, la Birourile Județene Galați, Brăila și Vrancea. "Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, ținându-se cont de situația operativă înregistrată, în vederea creșterii gradului de siguranță a cetățeanului", au anunțat reprezentanții IPJ Galați. Absolvenții proaspăt încadrați vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență, până la finalul perioadei de tutelă, pentru asigurarea integrării lor socio-profesionale.

Citit 2030 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2024 10:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro