Sesiune de formare a elevilor reprezentanți

Sesiune de formare a elevilor reprezentanți
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Consiliul Județean al Elevilor Galați a organizat o sesiune de formare a elevilor reprezentanți, o experiență educativă semnificativă care a reunit elevi din județ.

Evenimentul, desfăşurat la sfârşitul lunii martie, a facilitat schimbul de experiențe și învățarea reciprocă, oferind un echilibru armonios între instruire și divertisment. Participanții și-au consolidat abilitățile necesare pentru a-și reprezenta colegii cu mai multă încredere și eficiență în cadrul consiliilor şcolare ale elevilor. Membrii Biroului Executiv au condus primele ateliere, oferindu-le celor prezenţi informații esențiale despre "ABC-ul reprezentării" și gestionarea documentelor.

Activitatea, desfășurată în sala Senatului Universității "Dunărea de Jos", a fost sprijinită de Consiliul Județean Galați şi Centrul Europe Direct, a cărui reprezentantă a condus un atelier informativ despre instituțiile Uniunii Europene.

Sesiunea a constituit o oportunitate valoroasă pentru elevii din județul Galați de a-și dezvolta abilitățile și cunoștințele pentru o implicare activă și eficientă în viața școlii și a comunității.

Citit 1123 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:46

1 comentariu

  • postat de un cetatean
    Vineri, 12 Aprilie 2024 10:36
    86.127.162.***
    astia se pregatesc sa ramana elevi toata viata :))))))))
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.