Premii şi menţiuni la olimpiadele tehnologice

Premii şi menţiuni la olimpiadele tehnologice
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

La Olimpiada Națională pentru discipline din aria curriculară tehnologii, județul Galaţi a fost reprezentat de 15 elevi, din clasele a XI-a și a XII-a. Din aceştia, nu mai puţin de zece s-au întors cu premii şi menţiuni de la concursurile desfăşurate în perioada 26-30 aprilie, în mai multe oraşe din ţară.

Iată-i pe cei zece laureaţi gălăţeni: Gabriela Chiosac, clasa a XI-a la Liceul de Turism şi Alimentaţie "Dumitru Moţoc", a câştigat Premiul al II-lea, în domeniul Turism şi alimentaţie; Vladislav Malaşchevici, clasa a XI-a la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" - Premiul al II-lea și Premiul special pentru pentru cea mai bună lucrare practică, în domeniul Industrie alimentară; Andreea Iuliana Silvestru, clasa a XI-a la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" - Premiul al III-lea, în domeniul Analiza produselor alimentare; Mădălina Denisa Matei, clasa a XII-a la Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" Tecuci - Premiul al III-lea, în domeniul Industrie textilă şi pielărie; Denisa Georgiana Mihai, clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Costache Conachi" Pechea - Menţiune, în domeniul Mecanică; Silvia Cosmina Daniş, clasa a XI-a la Liceul Tehnologic "Radu Negru" - Menţiune, în domeniul Protecţia mediului; Cristian Chiriţoiu, clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci - Menţiune, în domeniul Agricultură - creşterea plantelor; Andreea Francesca Bulai, clasa a XI-a la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie Tecuci - Menţiune, în domeniul Economic, administrativ, comerţ; Georgiana Octaviana Brânză, clasa a XII-a la Colegiul de Industrie Alimentară "Elena Doamna" - Menţiune, în domeniul Turism şi alimentaţie; Marian Istrate, clasa a XII-a la Liceul Tehnologic "Elena Caragiani" Tecuci - Menţiune, în domeniul Electric, electromecanic, electrotehnic.

De asemenea, la Olimpiada Națională pentru disciplina Educație tehnologică și aplicații practice, Filip Mavrochefalos, clasa a VI-a la Colegiul Național "Spiru Haret" Tecuci a obținut Menţiune.

Citit 2073 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2024 11:49

1 comentariu

  • postat de Bîrladeanu Manuela
    Duminică, 05 Mai 2024 07:57
    46.97.176.***
    Bună ziua! Am o nelămurire în același timp. Cei care au obținut premii și mențiuni la olimpiada națională de limba engleză Quest nu merită menționați pentru efortul depus și rezultatele obținute? Sau faptul că sunt la licee tehnologice sunt mai puțin merituoși decât cei de la liceu teoretic.
    0
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro