Primul concurs naţional de machiaj la Galaţi

Primul concurs naţional de machiaj la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Vineri, 26 aprilie 2024, la Galaţi are loc, potrivit organizatorilor, primul concurs naţional de machiaj din oraşul nostru. Evenimentul are înscrişi 17 concurenţi, care îşi vor demonstra talentul, aflăm de la Cătălina Aron, la două probe de machiaj, desfăşurate în timp real, în faţa juraţilor şi a publicului prezent.

"Concursul se desfăşoară la superbul Hotel «Muller», iar membrii juriului vin din toate colţurile României special pentru această competiţie. Concurenţii pot câştiga locul 1, 2 sau 3 şi încă un premiu - Favoritul publicului - care, evident, va fi oferit în urma voturilor celor prezenţi", a explicat make-up artist Cătălina Aron. Organizatoarea mai promite celor care îşi vor face timp să vină la eveniment o expoziţie de produse la preţuri incendiare, muzică bună pentru întreţinerea atmosferei, mâncare delicioasă, degustări de vin şi o superbă prezentare de modă, atât colecţii feminine, cât şi masculine. Intrarea se face pe baza unui bilet de doar 40 de lei, cu care vă puteţi vota favoritul dintre concurenţi.

Citit 1478 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 17:59

4 comentarii

  • postat de Roberto Aron
    Joi, 02 Mai 2024 19:38
    82.77.106.***
    Buna ziua! Evenimentul a fost organizat in detaliu! Nu putem controla fiecare persoana si modul sau de parcare , fiecare este responsabil pentru ce face, noi respect am oferit, zi faină!
    0
    0
  • postat de Dorel
    Vineri, 26 Aprilie 2024 21:03
    5.13.159.***
    Data viitoare nu mai blocați un cartier întreg cu mașinile parcate aiurea. Dacă doriți respect, oferiți respect.
    1
    2
  • postat de Regina Brasoveanu
    Vineri, 26 Aprilie 2024 08:32
    151.229.118.***
    Mult succes Catalina si Roberto Aron,Galatiul trebuie sa fie mandru ,sa ajute,sa promoveze asa tineri care vor sa creasca imaginea orasului.Bravo voua oameni minunati!Mult succes astazi si felicitari ,multumiri tuturor sponsori care au partcicipat la organizarea acestui eveniment !
    1
    0
  • postat de gold
    Vineri, 26 Aprilie 2024 07:58
    81.12.148.***
    super !!!
    1
    0

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro