Tânăr drogat și fără permis, la volanul mașinii

Tânăr drogat și fără permis, la volanul mașinii
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un gălățean de 26 de ani este cercetat penal după ce s-a urcat la volan într-o stare total incompatibilă cu șofatul. Mașina condusă de acesta a fost oprită pe o stradă din Independența, în noaptea de luni spre marți, polițiștii care au vrut să îi verifice actele constatând că nu prea aveau ce să controleze. Asta deoarece tânărul de la volan figura în baza de date ca având permisul suspendat.

Nu la fel de "sărac" s-a dovedit a fi la testarea antidrog, aparatul din dotarea Poliției Rutiere arătând că şoferul prezenta urme ale consumului de stupefiante. Tânărul a fost dus la spital pentru a se confirma dacă acesta consumase într-adevăr droguri înainte de a se urca la volan. El este acum cercetat pentru conducere fără permis și sub influența substanțelor psihoactive, fiecare dintre aceste fapte fiind pedepsită de lege cu închisoarea cuprinsă între 1 și 5 ani.

Citit 2351 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2024 14:42

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro