Grădina Botanică din Galați, pe locul V în țară, în topul celor mai bine cotate de public

Grădina Botanică din Galați, pe locul V în țară, în topul celor mai bine cotate de public
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Potrivit unui clasament întocmit de clubulcopiilor.ro, Grădina Botanică din Galați se află pe locul V în țară, printre grădinile botanice și parcurile dendrologice preferate de vizitatori. 

Potrivit unui comunicat primit la redacție și semnat de Corina Oneț, editor la clubulcopiilor.ro, luna aprilie este momentul ideal pentru a ne bucura de o plimbare în grădinile botanice și parcurile dendrologice ale țării și a ne delecta cu splendoarea florilor și a pomilor înfloriți.

Grădinile botanice reprezintă o oază de liniște și culoare, fiind o destinație populară atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Interacțiunea cu natura și cu „aerul liber” ajută la reducerea stresului, îmbunătățește nivelul de fericire și promovează starea generală de bine.

Clubulcopiilor.ro a întocmit un clasament cu cele mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice din România pe baza datelor disponibile în Google Maps. Aici s-au acumulat peste 75.000 de recenzii pentru grădinile și parcurile dendrologice din România. Clasamentul întocmit de Clubul Copiilor ia în calcul grădinile botanice și parcurile dendrologice care au acumulat cel puțin 100 de recenzii de-a lungul anilor și care au obținut cele mai mari evaluări medii ale recenziilor. Acolo unde mediile recenziilor au fost la egalitate, a fost prioritizată grădina sau parcul dendrologic cu cele mai multe recenzii.

Cele mai bine cotate grădini botanice se află în Iași, Craiova și ClujGrădina Botanică din Galați ocupă locul 5 în topul celor mai bine cotate grădini botanice și locul 9 în clasamentul general cu cele mai frumoase grădini și parcuri dendrologice.

Grădinile botanice din marile orașe, cum sunt Cluj-Napoca, București și Iași, sunt cele mai vizitate din România. Grădina Botanică din Galați are unul dintre cele mai accesibile prețuri de intrare din țară, biletul pentru un adult fiind de doar 7 lei.

Pe linkul de mai jos, găsiți lista completă a celor mai bine cotate grădini botanice și parcuri dendrologice din țară: https://www.clubulcopiilor.ro/cele-mai-bine-cotate-gradini-botanice-si-parcuri-dendrologice-din-romania/

Clubulcopiilor.ro este un director web unde părinții pot găsi cu ușurința informații despre grădinițe și creșe, parcuri tematice, locuri de joacă, cursuri de perfecționare și inițiere, idei pentru excursii în natură, atracții turistice, restaurante prietenoase cu copiii, precum și diverse evenimente adresate familiilor din Romania.

Citit 2085 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 12:16

5 comentarii

  • postat de MIMI
    Vineri, 05 Aprilie 2024 17:22
    86.124.202.***
    Betonel,nu ți-e rușine cînd citești acest articol,dacă-l citești??Cu așa grădină de nota 10,cu o seră la G.Urbană și cu strada Brăilei și alte străzi prin oraș care pot fi frumos ornate cu o mulțime de flori,nu cu stuf,sau alte bălării intens îngrijite de cei de la G.U.! VREM ORAȘ PLIN DE FLORI
    0
    0
  • postat de Anca Spânu
    Vineri, 05 Aprilie 2024 12:05
    192.168.10.***
    @terente...din galati
    "Grădina Botanică din Galați ocupă locul 5 în topul celor mai bine cotate grădini botanice și locul 9 în clasamentul general cu cele mai frumoase grădini și parcuri dendrologice." Dumneavoastră nu aţi citit, probabil, mai jos de titlu.
    0
    1
  • postat de magis
    Vineri, 05 Aprilie 2024 08:27
    89.121.200.***
    Deci, trebuie sa felicitam toti oamenii aceia care ingrijesc gradina botanica din Galati. Si in primul rind pe cei care tund, sapa, uda, plivesc - fara efortul carora degeaba altii, de mai sus, ar da porunci.
    0
    4
  • postat de WhiskyR
    Joi, 04 Aprilie 2024 15:42
    86.124.203.***
    @Footake Ciocardel : TU nu citești ce scrie în articol. Înainte de era internetului, știau doar vecinii de la scara ta că ești lovit la cap. Acum știm și noi.
    2
    2
  • postat de Terente ...din Galati
    Joi, 04 Aprilie 2024 14:44
    89.137.229.***
    Pai pe harta-i 9!
    Voi cititi cand scrieti?
    4
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro