O nouă ceremonie de premiere a cuplurilor de aur

O nouă ceremonie de premiere a cuplurilor de aur
Evaluaţi acest articol
(22 voturi)

Nu mai puţin de 128 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost sărbătorite, marți, 23 aprilie 2024, la Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard". Perechile au primit vouchere de 500 de lei, certificate de loialitate și flori. După festivitatea de premiere, s-au putut bucura și de un spectacol.

"Acești oameni minunați merită toată atenția și prețuirea noastră, pentru că sunt adevărate modele. La rândul nostru, păstrăm această frumoasă tradiție prin care premiem cuplurile de aur, pentru că Galațiul este orașul familiei", a declarat primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, prezent la eveniment.

Reamintim că premierea cuplurilor care au aniversat jumătate de veac de viaţă împreună se face în baza Hotărârii Consiliului Local nr. 151 din 2006, modificată în 2009. Familiile trebuie să depună la Registratura Primăriei municipiului Galaţi un dosar cu următoarele documente: cerere, acte de identitate - în copie şi certificat de căsătorie - în copie.

Citit 1981 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2024 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro