APEL UMANITAR: Un fost mare jucător al OŢELULUI are nevoie de ajutor
Foto: Foto dunareabatrana.ro

APEL UMANITAR: Un fost mare jucător al OŢELULUI are nevoie de ajutor
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sorin Ciobanu, unul dintre fotbaliștii echipei Rapid CFR Suceava, a lansat un apel către comunitatea suporterilor formației Oțelul pentru a-l ajuta pe Constantin Bosânceanu, unul dintre cei mai valoroși fundași dreapta din istoria echipei gălățene.

„Aș dori, dacă se poate, ca împreună să îl ajutăm pe fostul mare fotbalist al Oțelului Galați, Constantin Bosânceanu, care în prezent este magazionerul echipei la care activez! Domnul Bosânceanu urmează să intre luni, 23 noiembrie, într-o operație la șold din cauza unei vechi fracturi de pe vremea când activa ca fotbalist și bănuţi nu prea sunt! I se va pune proteză care și aia costă... Sunteți primii la care apelez și sper ca împreună să putem face ceva pentru fosta legendă! Aici nimeni nu îl ajută, cu nimic... Voi încerca să obțin din toate părţile cât de puțin! Vă las numărul meu pentru a mă contacta cât se poate de repede: 0732 143 495! Mulțumesc din suflet!”, a fost mesajul transmis comunităţii „oţelare” de Sorin Ciobanu, prin intermediul unei reţele de socializare.

Constantin Bosânceanu a jucat 64 de meciuri pentru Oţelul Galaţi în anii ’90. Cu el în echipă, Oţelul a terminat campionatul de două ori pe locul patru şi a evoluat în Cupa UEFA.

Citit 4945 ori Ultima modificare Duminică, 06 Decembrie 2015 20:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.