"Viața liberă" și Cofetăria "Un Deliciu" vă invită la un concurs cu premii dulci

"Viața liberă" și Cofetăria "Un Deliciu" vă invită la un concurs cu premii dulci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu bucuria Sărbătorilor de iarnă, Viața liberă vă aduce un motiv în plus să zâmbiți în această perioadă festivă! Alături de Cofetăria "UN DELICIU", suntem încântați să vă anunțăm că vă invităm la un concurs special, cu premii dulci și momente magice.

"De Crăciun, "Viața liberă " vă invită la un concurs cu premii dulci!"

Perioada desfășurării concursului în trei etape:

Iată cum puteți participa:

În total, 9 cozonaci delicioși vor fi oferiți participanților noștri de către Cofetăria "UN DELICIU", pe parcursul a 3 săptămâni, prin tragere la sorți. Cozonacii sunt cu nucă, stafide, cacao și ciocolată, rom și vanilie și au greutatea de un kg.

În fiecare săptămână, în intervalul luni - joi, veți descoperi două cupoane speciale destinate concursului. Acestea vor fi distribuite în mod aleatoriu în zile distincte și pe pagini diferite, aducându-vă un strop de suspans în fiecare săptămână.

Participanții trebuie să găsească ambele cupoane, în fiecare săptămână. Cele două cupoane, completate cu nume, prenume, număr de telefon și serie/număr C.I., se introduc într-un plic și se depun la căsuța poștală a ziarului “Viața liberă” sau la chioșcurile noastre de distribuție a presei. Participanții vor menționa pe plic ”Concurs Cozonaci”.

Plicurile vor fi numerotate și înregistrate la sediul ziarului.

Numele câștigătorilor vor fi publicate în ziarul de marți 05.12.2023 și sâmbătă 09.12.2023 și 16.12.2023.

Premiile vor fi ridicate în perioada 21 - 22 decembrie 2023, după ora 13:00, de la sediul Cofetăriei "UN DELICIU", str. Navelor nr. 2, bloc R1, apt. 2, parter, pe baza voucherului primit de la Viața liberăîn data de 20.12.2023.

Participați la Concursul "De Crăciun, "Viața Liberă" vă invită la un concurs cu premii dulci!" și pregătiți-vă să vă bucurați de gustul dulce al cozonacilor, în această perioadă specială a anului!

Vă așteptăm cu sufletul deschis!

Cu drag, Viața liberă" și Cofetăria "Un Deliciu"

(P)

Citit 770 ori Ultima modificare Vineri, 24 Noiembrie 2023 11:41