Ziua Porților Deschise la Colegiul "Mihail Kogălniceanu"

Ziua Porților Deschise la Colegiul "Mihail Kogălniceanu"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Colegiul Național "Mihail Kogălniceanu" va îmbrăca, miercuri, 8 noiembrie 2023, straie de sărbătoare, cu ocazia celebrării a 145 de ani de construcții spirituale, proiecte și performanță, moment simbolic celebrat prin derularea unor activități și proiecte.

"Știința, literatura, competițiile sportive sau intelectuale, activitățile practice, utile pentru tineri, sunt semnele interesului pentru a lărgi orizontul cunoașterii și a încuraja dialogul cultural. În acest context, unitatea de învățământ derulează Ziua Porților Deschise, proiectul «CNMK - lumină și carte», «eKart - știință și creativitate», lansarea proiectului SEISMO, «școala ecoterrienilor», activități despre resurse digitale, open source MK sau inteligență artificială, matematică şi fizică distractivă, lecții demonstrative de Python, informatică aplicată, robotică, inițiere în practicarea jocului go, creare de meme, arte cinetice, ateliere de lectură sau întâlniri cu scriitori gălățeni.

Nu vor lipsi competițiile sportive, activitățile de acordare a primului ajutor sau informări despre bullying. În același timp, se va inaugura un InfoPoint, pentru cunoașterea istoriei colegiului", ne-a declarat directoarea unității de învățământ, profesoara Mădălina Popescu.

Cu această ocazie, conducerea unității de învățământ le urează sănătate și multă putere de muncă colegilor profesori și își dorește ca CNMK să fie, ca și până acum, un etalon al învățământului gălățean și o alegere pentru elevii și tinerii care își doresc să fie elevi ai colegiului.

Citit 1949 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Noiembrie 2023 07:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.