LUNI începe ADMITEREA la „Dunărea de Jos”
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

LUNI începe ADMITEREA la „Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe 14 iulie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi dă startul înscrierilor la 79 de programe de licenţă, în cadrul celor 15 facultăţi acreditate. Pentru anul universitar 2014-2015 s-au pus la bătaie 1.880 de locuri bugetate şi 1.589 la taxă. Candidaţii se pot preînscrie, de acasă, pe internet, până duminică, inclusiv, acest lucru aducându-le o reducere de 10 la sută din taxa de înscriere, care anul acesta este, pentru orice facultate, de 150 de lei.

Cum se face preînscrierea

Procedura este foarte simplă: cei interesaţi trebuie doar să intre pe internet pe www.admitere.ugal.ro, la secţiunea Preînscrieri şi să completeze un formular cu datele personale, facultatea şi specializarea dorită. Înainte de asta, însă, trebuie să-şi facă un cont, pe o adresă de e-mail validă. După ce vor primi confirmarea contului nou pe e-mail, candidaţii completează formularul de înscriere şi primesc un cod unic. Pe baza acestuia din urmă, la înscrierile propriu-zise, candidaţii beneficiază de o reducere de 10 la sută din valoarea taxei.

Orarul înscrierilor

Înscrierile se desfăşoară în perioada 14-18 iulie 2014, între orele 8,00 - 15,00, la sediul fiecărei facultăţi în parte. Tabelul cu locaţiile, adresele şi programul se află pe www.admitere.ugal.ro.

Cetăţenii din Republica Moldova, absolvenţi ai liceelor din România, dar şi olimpicii, care nu dau admitere, se înscriu la sediul central al Universităţii, din str. Domnească nr. 47, sala U 89. Cei aparţinând etniei romilor, care vin pe locurile rezervate pentru ei, se vor prezenta tot la sediul vechi, din Domnească nr. 47, cu o recomandare scrisă din partea preşedintelui unei organizaţii civice, culturale sau politice a romilor, pentru a fi vizată de secretarul şef al universităţii. Abia apoi pot merge la sediile facultăţilor pentru a se înscrie.

Citit 2665 ori Ultima modificare Vineri, 11 Iulie 2014 21:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.