Octogenară omorâtă de TIR

Octogenară omorâtă de TIR
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Bătrânica nu a avut nici o şansă *

Vineri 13 şi-a spus cuvântul. Ghinionul a lovit pe strada 1 Decembrie 1918, la Maşniţă, unde o bătrânică care a traversat neatent şi-a pierdut într-o fracţiune de secundă viaţa.

Traversare prin loc nepermis

„La intersecţia dintre Tecuci şi 1 Decembrie 1918, la Maşniţă, Neculai Vasilache, şofer profesionist din Târgu Bujor conducea TIR-ul Volvo GL 16 RJV, cu semiremorcă”.

„Autovehiculul a accidentat-o mortal de Ana Mocănică, de 87 de ani, care traversa prin loc nepermis şi fără să se asigure. Femeia a murit pe loc în urma impactului”, declară comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Şcoala pietonilor

„Deşi atenţionăm încontinuu ca pietonii să fie precauţi la traversare, iată că statistica nu minte când arată că vina pietonilor se situează pe primul loc şi anul acesta în producerea accidentelor grave”, încheie comisarul.

Pentru nefericita octogenară este deja prea târziu pentru învăţăminte, dar noi putem să ne amintim că, spre deosebire de şoferi, pietonii nu fac o şcoală anume, aşa că ar fi bine să învăţăm să rămânem în viaţă, călătorind prin trafic.

Citit 1356 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.