"Seara faptelor bune", pentru un tânăr în scaun cu rotile

"Seara faptelor bune", pentru un tânăr în scaun cu rotile
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Povestea unui bărbat de 30 de ani din Ghidigeni, care predă lecția demnității și a curajului de a-și înfrunta destinul, muncind pentru întreținerea celor dragi, deși este imobilizat într-un scaun cu rotile, a fost prezentată pe larg de "Viața liberă". Reamintim faptul că motivația supremă a lui Nicu George Răducanu, pentru care găsește zilnic forța de a continua să lupte, sunt soția și cei trei copii.

Și de această dată, așa cum o face adesea pentru cei ce au nevoie de ajutor, Adrian Pîrvu, directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF) Galați, a sărit în ajutorul tânărului greu încercat de soartă. Nu de puține ori, Pîrvu a organizat diverse evenimente artistice cu strângere de fonduri, pentru a veni în sprijinul celor aflaţi în nevoie.

Acum, Adrian Pîrvu face din nou apel la oamenii cu dare de mână, sperând că și de această dată va reuși să adune o sumă de bani  suficientă pentru tratarea afecțiunilor multiple de care suferă George Răducanu. "Pe 15 martie, ne revedem la Popasul «Privighetoarea» (în apropiere de Ghidigeni) toți cei care ne-am făcut un obicei din a clădi «Fapte Bune».

Ediţia a VII-a a serii «Faptelor Bune» îi va fi dedicată lui Nicu George Răducan, un tânăr de 30 de ani, tată a trei copii frumoși, care este imobilizat într-un scaun cu rotile. Deși suferă din cauza unei afecțiuni severe, Nicu muncește pentru a-și întreține familia și a-și crește copiii frumos, fiind nevoit totodată să găsească soluții și fonduri pentru recuperarea sa fizică. Ce spuneți? Îi suntem alături? Vă așteptăm vineri, începând cu ora 17.00, la petrecerea caritabilă, unde atmosfera va fi întreținută de Robert Mandi și alți invitați surpriză", ne-a spus Adrian Pîrvu.

Citit 1037 ori Ultima modificare Joi, 14 Martie 2024 10:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.