Bătaie între adolescente pe strada Barboşi

Bătaie între adolescente pe strada Barboşi
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Pe 31 martie 2024, la ora 18,23, Secția 3 Poliție Galați a fost sesizată prin apel la 112, de un bărbat de 47 de ani, care a reclamat că fiica sa și o prietenă a acesteia, ambele de 13 ani, ar fi fost agresate fizic, în timp ce se aflau în zona unor garaje auto situate pe strada Barboși, din municipiul Galați.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat apelantul, precum și pe cele două minore, iar din verificările preliminare s-a stabilit că la data mai sus-menționată, în jurul orei 18,15, pe fondul unui conflict iscat de la unele discuții în contradictoriu pe o rețea online de socializare, acestea ar fi fost agresate fizic de mai multe adolescente, cu vârste între 13 și 16 ani.

Inițial a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, iar după vizionarea imaginilor video apărute în spațiul public, a fost extinsă urmărirea și pentru infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru a fi identificate toate persoanele care au participat la această agresiune, a stabili gradul de implicare al fiecăreia și pentru  luarea măsurilor legale care se impun.

Citit 2013 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 18:39

1 comentariu

  • postat de sexosu
    Joi, 04 Aprilie 2024 09:14
    128.127.117.***
    Hormonii.Hormonii țipă in ele ...ca Tarzan după elefanți prin junglă.Trebuiesc liniștiți.Și ele săracele nu stiu cum.La 13 ani ?ce să știe?
    5
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.