Grădina Paştilor, acasă la Floricel şi Floricica (FOTO)

Grădina Paştilor, acasă la Floricel şi Floricica (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

Redeschidem sezonul grădinilor de la parter de bloc

Primăvara şi-a intrat serios în drepturi, prin grădinile pe care gălăţenii le îngrijesc la parter de bloc explodând culorile şi parfumurile cele mai frumoase. Lalele, zambile şi narcise se iau la întrecere cu pomii încă înfloriţi, iar în spatele fiecărui lujer de floare este multă muncă. Aşteptăm propunerile dumneavoastră de grădini frumoase, însoţite de fotografii, pe mail, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., ca în anii trecuţi. 

Citește și Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni

              Grădina-curcubeu din Micro 21

              Lalelele şi liliacul se întâlnesc la intersecţia Oltului cu Argeşului

Astăzi, faceţi cu noi o incursiune acasă la Floricel şi Floricica, adică în grădina minunată a Gabrielei Căpraru, care ne uimeşte în fiecare sezon atât cu flori nemaipomenite, cât şi cu decoraţiuni specifice anotimpului sau sărbătorii pentru care ne pregătim, în cazul acesta, evident, Paştele. Ce a ieşit din mâinile Gabrielei şi ale ajutoarelor sale de nădejde, vedeţi din fotografii. Cu siguranţă, toţi vecinii de la blocul O2 din Micro 17, precum şi norocoşii care au drum prin preajmă, admiră rezultatul muncii şi talentului grădinăresei pricepute.

Citit 3321 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 02:55

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro