Un șofer în comă alcoolică a intrat cu mașina pe trotuar

Un șofer în comă alcoolică a intrat cu mașina pe trotuar
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Au fost momente de pericol pe strada principală care traversează municipiul Tecuci după ce un bărbat, aflat la volanul unei mașini, a scăpat direcția de sub control și a ieșit de pe carosabil. Tânărul, un mătcaș de 31 de ani, nu a mai reușit să controleze volanul pe strada 1 Decembrie 1918, în zona intersecției cu strada Matei Basarab și a părăsit calea de rulare. Mașina a ajuns pe spațiul destinat pietonilor și doar norocul a făcut să nu întâlnească vreun trecător, ci o firidă metalică în care se aflau cabluri electrice. La fața locului au ajuns polițiștii, care au stabilit motivele pentru care cel aflat la volan a fost la un pas să rănească pe cineva. 

”În urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere, iar rezultatul testării alcoolscop a fost de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus ulterior la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, pentru a-i fi recoltate probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a valorii alcoolemiei”, a precizat cms. șef Felicia Tudoran, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Mătcașul este acum cercetat penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Este al doilea incident de acest gen petrecut la Tecuci în doar două zile. Un alt bărbat, din Munteni, a fost depistat după ce, aflat la volanul unei vole, a pus la pământ doi stâlpi de electricitate, în condițiile în care nu deținea permis și avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,41 la mie. 

Citit 1977 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 18:28

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro