NEWS ALERT - Lakshmi Mittal, în vizită la combinatul siderurgic din Galaţi - UPDATE

NEWS ALERT - Lakshmi Mittal, în vizită la combinatul siderurgic din Galaţi - UPDATE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miliardarul Lakshmi Mittal se află joi într-o vizită la combinatul siderurgic de la Galaţi. Surse apropiate administraţiei ArcelorMittal Galaţi au confirmat această informaţie fără să facă precizări suplimentare legate de motivul vizitei. Acesta a ajuns la Galaţi cu un elicopter care a aterizat pe platforma siderurgică după ora 10.00. Vom reveni cu amănunte legate de vizita lui Lakshmi Mittal la Galaţi. 


UPDATE 18:15 - La ora 18:05, Laksmi Mittal a părăsit platforma combinatului cu elicopterul. Acesta a urcat în aparatul de zbor împreună cu Ionel Borş, country manager ArcelorMittal România, dar şi cu Bruno Ribo directorul general al ArcelorMittal Galaţi. Nici unul dintre membri delegaţiei respective nu a făcut vreo declaraţie.


 UPDATE 14:30 - Elicopterul cu care Laksmi Mittal a venit la Galaţi se află în parcarea împrejmuită din apropierea staţiei de tramvai care se află la poarta combinatului. Accesul în parcare este interzis iar agenţi de pază ai WBC nu permit decât ieşirea autoturismelor din acel perimetru.


 UPDATE 13:35 - Liderul sindicatului Solidaritatea de la ArcelorMittal Galaţi, Gheorghe Tiber a declarat că Mittal a coborât din elicopter însoţit de către country manager-ul ArcelorMittal, Ionel Borş şi a fost întâmpinat de către directorul general al combinatului Gălăţean, Bruno Ribo. "Nu se cunosc motivele pentru care domnul Mittal face această vizită. Există însă informaţii care arată că vizita acestuia ar putea avea legătură cu situaţia legată de energie şi de starea unităţii de la Galaţi", a spus acesta, care a completat cu faptul că este posibil ca astăzi, Mittal să aibă o întâlnire la Bucureşti şi cu autorităţi guvernamentale.

 

Citit 4317 ori Ultima modificare Joi, 17 Mai 2012 18:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.