UPDATE - GREVĂ LA TRANSURB/ Transportul de persoane din Galaţi rămâne paralizat pe termen nelimitat

UPDATE - GREVĂ LA TRANSURB/ Transportul de persoane din Galaţi rămâne paralizat pe termen nelimitat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE În urma şedinţei Consiliului de Administraţie, negocierile dintre conducerea societăţii şi protestatari au eşuat. Pe cale de consecinţă, primarul Marius Stan a trimis deja o echipă de control la sediul societăţii. Cu toate acestea, şoferii Transurb refuză să încheie protestul pornit în această dimineaţă. Aceştia susţin că vor reveni la muncă abia după ce conducerea societăţii va demisiona. Aşadar, transportul public rămâne paralizat şi în această după-amiază.


UPDATE În urma protestului spontan din această dimineaţă,Consiliul de Administraţie al Societăţii de transport public a fost convocat pentru ora 12,00. Membrii consiliului se vor întruni pentru a discuta despre revendicările angajaţilor Transurb şi pentru a găsi o soluţie astfel încât transportul public să fie reluat. Până la finalizarea şedinţei, angajaţii Transurb rămân în grevă.


UPDATE Protestatarii, aproximativ 150 de angajaţi ai Transurb, şoferii şi mecanicii, au refuzat să intre în tura de dimineaţă şi s-au grupat în curtea societăţii, anunţând că intră în grevă. Ei cer demisia conducerii societăţii, nemulţumiţi de numărul insuficient de autobuze şi troleibuze existente pe traseu, fapt care îi împiedică să-şi realizeze norma zilnică, dar şi de lipsa combustibilului.

Directorul Transurb Galaţi, Genica Totolici, căruia protestatarii îi cer demisia, susţine că demisia sa nu va duce la rezolvarea problemelor şi că reprezentanţii Primăriei sunt cei care pot interveni.


Începând de luni dimineață, niciun mijloc de transport în comun nu circulă în Galați. Angajații Transurb au decis să intre în grevă spontană încă de la începutul programului. După discuții cu conducerea societății, aceștia sunt hotărâți să continue protestul pe termen nelimitat.

Vă vom ține la curent pe măsură ce apar noi detalii. Plecați mai devreme de-acasă pentru a nu întârzia.

Citit 16952 ori Ultima modificare Luni, 31 Martie 2014 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.