Auchan se deschide sâmbătă în locul fostului Real

Auchan se deschide sâmbătă în locul fostului Real
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După aproape jumătate de an de la preluarea hipermarketului Real din Galaţi, Auchan îşi deschide în sfârşit porţile pentru public sâmbătă la ora 10,00. Potrivit biroului de presă al retailerului francez, noul hipermarket Auchan Galați va avea o suprafaţă netă de vânzare de 7.600 metri pătraţi, în care vor fi puse în vânzare peste 50.000 de produse alimentare și nealimentare. "Auchan Galați a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii", se arată într-un comunicat Auchan.

Ca elemente de noutate, Auchan Galați a a extins raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (textile pentru bebeluși, jucării), parfumeria şi îngrijirea personală, dar și cele destinate întreținerii casei. "Încercăm să răspundem cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi să îmbunătăţim, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților. Aceștia vor descoperi cu plăcere noul concept ELECTROAUCHAN – cu electrocasnice mici și mari zilnic ieftine, dar și universul animalier, în care vor găsi tot ce au nevoie pentru animalul lor de companie, la prețuri mici", se mai arată în informarea de presă.

Auchan Galați propune viitorilor clienţi multiple "acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan", după cum se mai precizează în documentul citat.

Citit 9743 ori Ultima modificare Marți, 01 Aprilie 2014 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.