PERICOL DE INUNDAŢII/ Cod roşu în zece localităţi

PERICOL DE INUNDAŢII/ Cod roşu în zece localităţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hidrologii au instituit, joi, cod roşu şi pe râul Râmnicu Sărat, pe sectorul Puieşti-Tătaru, la confluenţa cu râul Siret, zece localităţi din judeţul Vrancea fiind în pericol de inundaţie din cauza viiturilor.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, avertizarea este valabilă joi, până la ora 24.00, şi vizează în primul rând localităţile Puieşti, Ciorăşti, Mihălceni, Mărtineşti, Tătăranu, Slobozia-Boteşti, Râmniceni, Tătaru, Belciugele şi Măicăneşti, din judeţul Vrancea.

În aceste zone s-ar putea produce inundaţii din cauza propagării viiturilor din amonte, în bazinul hidrografic Râmnicu Sărat, a precizat sursa citată.

Tot în judeţul Vrancea, a fost instituit joi, până la ora 24.00, cod roşu pe râul Putna, pe sectorul Mirceşti, la confluenţa cu râul Siret, în zona sectorului îndiguit Suraia, în localităţile Mirceştii Vechi, Mirceştii Noi, Bilieşti, Jorăşti, Răduleşti, Vânători, Răstoaca şi Botirlau, din judeţul Vrancea, fiind posibile inundaţii din cauza viiturilor.

Citit 1864 ori Ultima modificare Joi, 15 Mai 2014 15:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.