Poliţia Galaţi s-a apucat de împărţit DOSARE penale şi AMENZI, în cadrul acţiunii "Blocada"

Poliţia Galaţi s-a apucat de împărţit DOSARE penale şi AMENZI, în cadrul acţiunii "Blocada"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În cea de-a treia zi a acţiunilor dispuse de şeful Poliţiei Române, poliţiştii gălăţeni au costatat 38 de infracţiuni şi au aplicat 365 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 76.000 lei.

"În perioada 16-19 iulie a.c., poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor, poliţie transporturi, operaţiuni speciale, criminalitate organizată, acţiuni speciale, precum şi arme, explozivi şi substanţe periculoase acţionează, în sistem integrat, pentru prevenirea faptelor ilegale, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răpundere a persoanelor care încalcă prevederile legii", se arată într-un comunicat remis de IPJ Galaţi

În cursul zilei de vineri, la nivelul judeţului Galaţi au acţionat peste 250 de poliţişti care au fost îndrumaţi şi sprijiniţi de ofiţeri specialişti din cadrul direcţiilor centrale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţiştii au efectuat 127 de controale la unităţi comerciale, două percheziţii domiciliare şi au instituit 45 de filtre rutiere.

Pe parcursul derulării acţiunii, poliţiştii au constatat 38 de infracţiuni, dintre care 25 în flagrant. Pentru comiterea acestor fapte sunt cercetate 33 de persoane.   

Pentru abaterile la normele contravenţionale constatate, poliţiştii au aplicat 365 de sancţiuni, în valoare totală de 76.010 lei.

Cele mai multe sancţiuni, 254, au fost aplicate de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au reţinut 14 de permise de conducere şi au retras 25 de certificate de înmatriculare.

Citit 3006 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Iulie 2014 12:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.