UNDE s-a ASCUNS un bărbat pentru a AJUNGE în Italia (VIDEO&FOTO)

UNDE s-a ASCUNS un bărbat pentru a AJUNGE în Italia (VIDEO&FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere Galaţi feroviar, au observat, cu ajutorul camerelor de supraveghere, în vagonul nr. 23 al unui tren marfar, silueta unei persoane. Trenul respectiv era încărcat cu minereu şi sare şi circula pe relaţia Rusia – România. Aceste aspect a fost semnalat şi de poliţiştii de frontieră din Republica Moldova.

„În urma controlului efectuat a fost descoperită în vagonul nr. 23 o persoană de sex masculin, care nu vorbea limba română sau o limbă de circulaţie internaţională. Bărbatul avea asupra sa un permis de conducere eliberat de către autorităţile din Elveţia şi un document eliberat de Ambasada Republicii Tadjikistan din Ucraina”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Din cercetările efectuate şi din declaraţiile bărbatului, poliţiştii de frontieră au stabilit că acesta este Alexandre S., în vârstă de 53 de ani, şi intenţiona să ajungă în Italia, în vederea găsirii unui loc de muncă.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar de cercetare penală, iar la finalizarea cercetărilor bărbatul a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin.

 

Citit 1530 ori Ultima modificare Vineri, 10 Octombrie 2014 17:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.