INCONŞTIENŢĂ! Doi ŞOFERI, prinşi conducând cu ALCOOLEMII de peste 0,8 la mie

INCONŞTIENŢĂ! Doi ŞOFERI, prinşi conducând cu ALCOOLEMII de peste 0,8 la mie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un brăilean şi un gălăţean, ambii trecuţi de 30 de ani, au fost depistaţi în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului la finele săptămânii trecute. Primul, în vârstă de 34 de ani, a reuşit performanţa de a se autoaccidenta, în timp ce se deplasa pe DN 25, la Drăgăneşti. Brăileanul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o balustradă de pe marginea drumului, rănindu-se uşor. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea o alcoolemie de 0,82 la mie în aerul respirat şi l-au dus la spitalul din Tecuci pentru probe biologice.

Tot la spital, dar la Galaţi, a ajuns şi un tânăr în vârstă de 31 de ani, ale cărui pasiuni bahice s-au împletit în mod nefericit cu şofatul. Bărbatul a fost oprit pe o stradă din Vânători, echipajul de poliţie stabilind că avea o alcoolemie de 0,89 în aerul respirat.

"În ambele cazuri, poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi şoferi riscă nu doar pedeapsa închisorii, ci şi să rămână pietoni.

Citit 1130 ori Ultima modificare Marți, 14 Octombrie 2014 14:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.