Neatenţie sau nepăsare la volan/ Două ACCIDENTE rutiere, trei VICTIME tinere

Neatenţie sau nepăsare la volan/ Două ACCIDENTE rutiere, trei VICTIME tinere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Când şoferii nu respectă semnificaţia semnelor de circulaţie şi nici nu acordă prioritate, cei care au de suferit sunt pasagerii nevinovaţi aflaţi în autoturisme. Cel puţin aşa dovedesc cele două accidente rutiere în urma cărora trei persoane au fost rănite.

Primul eveniment rutier s-a petrecut la intersecţia străzii dr. Nicolae Alexandrescu cu strada Episcop Melchisedec Ştefănescu (Vultur). Potrivit inspectorului Florin Matei de la Serviciul Judeţean al Poliţiei Rutiere Galaţi, şoferul unei autoutilitare nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire” şi a lovit frontal un autoturism condus de o femeie în vârstă de 46 de ani. În urma impactului, două tinere în vârstă de 18 ani au fost rănite. 

Cel de-al doilea accident s-a petrecut pe strada Tecuci, unde o şoferiţă în vârstă de 30 de ani a virat la stânga pe strada Crizantemelor, dar nu a acordat prioritate unui alt autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 24 de ani. În urma impactului, un pasager aflat în cea de a doua maşină, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a fost rănit.

În ambele cazuri se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1656 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.