Adepţii metodei "ACCIDENTUL" sunt tot mai AGRESIVI! O gălăţeancă a fost escrocată de 4.000 de euro

Adepţii metodei "ACCIDENTUL" sunt tot mai AGRESIVI! O gălăţeancă a fost escrocată de 4.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 54 de ani din Galaţi este cea mai recentă victimă a escrocilor care se folosesc de pretextul unui accident pentru a face rost uşor de bani. Femeia a cedat psihic în urma mai multor telefoane prin are era înştiinţată că fiul ei a provocat un accident grav în Germania şi a acceptat să-i dea unui necunoscut o sumă mare de bani doar ca să îşi vadă copilul scăpat din necaz. Iniţial, gălăţeanca a fost sunată pe fix de un individ care s-a recomandat a fi chiar fiul ei şi care i-a cerut disperat să trimită de urgenţă, prin transfer bancar, suma de 2.500 de euro, pe numele unei persoane din Bucureşti. Zis şi făcut, numai că un al doilea telefon i-a scos din nou bani femeii din buzunar. La capătul firului era un individ care i s-a recomandat a fi avocatul fiul ei şi care i-a spus să meargă în Micro 21, să se întâlnească cu o persoană şi să îi dea 1.550 de euro. Femeia s-a conformat, punând banii ceruţi în mâna unui tinerel. Abia atunci şi-a dat seama femeia că a fost înşelată şi a mers glonţ la Secţia 3, unde a făcut reclamaţie.

"În urma verificărilor efectuate, a fost identificată persoana căreia partea vătămată i-a înmânat suma de 1.550 euro, aceeaşi cu persoana pe numele căreia au fost expediaţi banii la Bucureşti. A fost recuperată şi predată persoanei vătămate suma de 1.500 euro, iar tânărul de 24 ani a fost reţinut pentru 24 de ore pentru complicitate la înşelăciune", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea celorlalţi complici şi pentru recuperarea prejudiciului.

Citeşte şi: ÎNŞELĂCIUNI comandate prin DISPECERATUL DE TAXI. Cum încasează ESCROCII bani prin METODA "ACCIDENTUL"

Citit 2747 ori Ultima modificare Marți, 02 Decembrie 2014 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.