Vigilenţă la FRONTIERĂ/ Doi contrabandişti, PRINŞI în jumătate de oră (FOTO)

Vigilenţă la FRONTIERĂ/ Doi contrabandişti, PRINŞI în jumătate de oră (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţişti de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, împreună cu lucrători vamali, au descoperit, în doar 30 de minute, aproximativ 26.000 de ţigarete, ascunse în autovehiculele conduse de doi participanţi la trafic.

Primul care a căzut în plasă a fost gălăţeanul Marian B., de 26 de ani, care a vrut să intre în România la volanul unui autoturism marca Volskwagen. La scurt timp, poliţiştii de frontieră l-au oprit şi pe moldoveanul Valerii C., de 19 ani, care conducea un autoturism marca BMW.

Citeşte şi: CAPTURĂ-RECORD de marfă de CONTRABANDĂ făcută de poliţiştii de frontieră gălăţeni

„Pe timpul controalelor efectuate, în primul caz câinele de serviciu OFA a sesizat prezenţa mirosului specific de tutun, echipa de control descoperind ascunse, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în rezervorul pentru combustibil al autovehiculului 10.000 de ţigarete (500 de pachete) mărcile Plugarul şi Ashima, iar la cel de-al doilea autoturism, echipa comună de control a descoperit, ascunse în pneuri, 15.800 de ţigarete (790 de pachete) marca Plugarul”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

În ambele cazuri a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 5.692 de lei, iar persoanele au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 15.000 de lei. Totodată, gălăţeanului Marian B. i-a fost reţinut în vederea confiscării şi autoturismul, în valoare de 8.840 de lei, acesta având locaş special amenajat pentru ascunderea ţigărilor.

 

Citit 1510 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 17:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.