ATENŢIE, ŞOFERI! Circulaţie ÎNCHISĂ pe strada Domnească
Foto: Sursa foto: ziaruldeiasi.ro

ATENŢIE, ŞOFERI! Circulaţie ÎNCHISĂ pe strada Domnească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni, 22 decembrie, între orele 9,45 şi 11,00, circulaţia rutieră va fi complet închisă pe strada Domnească, pe segmentul cuprins între strada Brăilei şi strada Gării, a anunţat Primăria Galaţi.

Municipalitatea a luat această măsură pentru buna desfăşurare a manifestărilor organizate de Instituţia Prefectului cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la Revoluţie.

„Primăria municipiului Galaţi recomandă conducătorilor auto să evite pe cât posibil segmentul de drum unde vor fi impuse restricţiile de circulaţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte întocmai indicatoarele rutiere şi semnalele agenţilor de circulaţie ce vor supraveghea traficul în zonă”, au transmis reprezentanţii municipalităţii.

Ceremonie pentru urmaşii eroilor Revoluţiei

Cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989, Primăria Galaţi va organiza, luni, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, cu începere de la ora 15,00, o ceremonie solemnă. În cadrul acesteia, vor fi decernate diplome şi medalii de onoare urmaşilor eroilor martiri, răniţilor, dar şi luptătorilor Revoluţiei anticomuniste.

Citeşte şi: MAŞINI INCENDIATE şi ÎMPUŞCĂTURI în centrul oraşului. IATĂ cum a arătat Ziua Naţională la Galaţi (FOTO&VIDEO)

Citit 1517 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 21:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.