25 DE ANI DE LA REVOLUŢIE: Programul MANIFESTĂRILOR în Galaţi

25 DE ANI DE LA REVOLUŢIE: Programul MANIFESTĂRILOR în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La 25 de ani de la Revoluţie, Prefectura invită gălăţenii să prezinte un omagiu celor care şi-au dat viaţa pentru libertatea de azi. Instituţia a programat pentru ziua de 22 decembrie, Ziua Victoriei Revoluţiei şi Libertăţii, o serie de ceremoniale militare şi religioase.

Evenimentele dedicate luptătorilor pentru democraţie vor începe la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din decembrie, de la Teatrul Dramatic, de la ora 10,00 cu prezentarea onorului, intonarea imnului, slujba de sfinţire a monumentului şi de pomenire a morţilor, cât şi cu depunerea de coroane. Între orele 12,00 şi 12,30, la Catedrala Arhiepiscopală vor fi trase clopotele şi se va oficia slujba de pomenire a eroilor Revoluţiei.

De la ora 13,00, oficialii Galaţiului se vor aduna la Cimitirul "Eternitatea", la Monumentul Eroilor Martiri ai Revoluţiei din Decembrie, pentru a depune şi aici coroane de flori şi pentru a asista la defilarea Gărzii de Onoare.

Citeşte şi: MAŞINI INCENDIATE şi ÎMPUŞCĂTURI în centrul oraşului. IATĂ cum a arătat Ziua Naţională la Galaţi (FOTO&VIDEO)

Citit 1423 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.