FOTO/ 900 de pachete de ŢIGĂRI CONFISCATE în doar două ore de POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ gălățeni

FOTO/ 900 de pachete de ŢIGĂRI CONFISCATE în doar două ore de POLIŢIŞTII DE FRONTIERĂ gălățeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu lucrători vamali, au descoperit, în doar două ore, 18.000 de ţigarete (900 de pachete), ascunse în două autoturisme, marca BMW.

Primul autoturism era condus de Emil S., în vârstă de 22 de ani, cu dublă cetăţenie română şi moldovenească, care intenționa să ajungă în România. Tot în țara noastră voia să ajungă și Ion B., de 58 de ani, șoferul celui de-al doilea BMW.

”Pentru valorificarea unor informaţii, privind faptul că autoturismele sunt folosite pentru transportul ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unor controale amănunţite asupra celor două mijloace de transport.

Pe timpul controalelor efectuate, echipa de control comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunse, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în pneurile primului autoturism, 16.000 de ţigarete marca Plugarul, iar la cel de-al doilea autoturism ascunse în zona compartimentului motor, sub masca de protecţie, 2.000 de ţigarete de diferite mărci”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Polițieie de Frontieră Galați.

Conform prevederilor legale, în ambele cazuri a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare totală de 4.400 de lei, iar cei doi bărbați au fost sancţionați contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.000 de lei.

Citit 1452 ori Ultima modificare Vineri, 26 Decembrie 2014 09:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.