UPDATE/ Alimentarea cu APĂ a fost RELUATĂ

UPDATE/ Alimentarea cu APĂ a fost RELUATĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Avaria din Staţia de pompare Şerbeşti a fost remediată, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Galaţi, trimis în jurul orei 17,00. „Pentru moment, tensiunea este stabilă şi se poate relua alimentarea cu apă, în regim normal, a tuturor abonaţilor din cartierele afectate. Apa va fi furnizată cu presiune maximă către toţi consumatorii, fără restricţii, dacă nu apar noi probleme în alimentarea cu energie electrică a staţiilor de pompare. Totodată, În cazul în care apar din nou problema, se va trece din nou la furnizarea apei cu presiune mai redusă, astfel încât să putem menţine funcţional şi fără sincope întreg sistemul de alimentare cu apă a oraşului”, arată informarea Primăriei. Totodată, instituţia a spus că va reveni cu noi detalii pe măsură ce situaţia operativă se va modifica. (Nicoleta Onofrei)


Galaţiul a rămas FĂRĂ APĂ din cauza VISCOLULUI

Alimentarea cu apă potabilă a oraşului şi a judeţului are de suferit în aceste ore, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. "Din cauza unei avarii majore la alimentarea cu energiei electrică a Staţiei de captare a apei de adâncime de la Șerbeşti, mai multe cartiere ale oraşului (IC Frimu, Aurel Vlaicu, Fileşti, Micro 13, 14, 38, 39 A, B şi C, 40) vor avea presiunea redusă la apă, astăzi, 29.12.2014, între orele 13.00 şi 15.00.

Cei mai afectaţi vor fi locatarii blocurilor înalte, în special cei care locuiesc la etaje superioare, unde este posibil ca apa să nu curgă deloc timp de 2 ore.

Măsura reducerii presiunii la apă este necesară pentru a permite societăţii Apă-Canal să facă manevre de trecere a alimentării acestei părţi de oraş pe Staţia de captare a apei de la Priza Dunării, dar şi pentru refacerea proviziilor de apă necesare pentru a menţine funcţional sistemul de alimentare cu apă a Galaţiului, până la remedierea avariei de electricitate de la Şerbeşti. Recomandăm locuitorilor din cartierele afectate de reducerea presiunii la apă să îşi facă provizii din timp pentru cele 2 ore de restricţii", se arată într-un comunicat remis de Primăria Galaţi.

Citeşte şi: Localităţi FĂRĂ energie electrică din cauza VISCOLULUI puternic

Citit 1823 ori Ultima modificare Luni, 29 Decembrie 2014 18:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.