ÎNŞELAT cu marfă ieftină! Un gălăţean a CUMPĂRAT cuie şi polistiren în loc de ŢIGĂRI

ÎNŞELAT cu marfă ieftină! Un gălăţean a CUMPĂRAT cuie şi polistiren în loc de ŢIGĂRI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean care a crezut că a a făcut afacere bună cumpărând zece pachete de ţigări cu 70 de lei a găsit, în carton, doar polistiren şi cuie. Omul a plecat fericit cu marfa pe care o achiziţionase de la o "vânzătoare ambulantă", numai că după ce a făcut câţiva paşi a constatat că fusese înşelat.

Când a vrut să-şi aprindă o ţigară, n-a găsit niciuna în carton. S-a întors glonţ ca să-i ceară socoteală femeii, dar nu a găsit-o singură, ci în compania jandarmilor, care o legitimau sub suspiciunea că vindea marfă de contrabandă. Păgubitul le-a spus oamenilor legii că individa îşi înşela cumpărătorii cu polistiren şi cuie. Acuzata a încercat să dezmintă, dar nici intervenţia soţului ei, ivit ca din pământ şi aflat în stare de ebrietate, nu a salvat-o.

"Deoarece acesta acuza ameţeli, jandarmii au solicitat prezenţa unui echipaj al ambulanţei, care l-a condus la Spitalul de Psihiatrie, unde medicul de gardă a dispus internarea lui cu diagnosticul „intoxicaţie alcoolică acută”.

În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru înşelăciune", a precizat plt. maj. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Femeia este acum cercetată de Secţia 1 Poliţie.

Citeşte şi: ATENŢIE când cumpăraţi CARTOANE DE ŢIGĂRI de la MOLDOVENI! Un gălăţean a avut un şoc când a desfăcut cutia

Citit 3449 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 18:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.