Un balcon s-a PRÃBUŞIT în centrul oraşului (FOTO)

Un balcon s-a PRÃBUŞIT în centrul oraşului (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urma furtunii iscate astăzi la prânz, balconul unei clădiri din centrul oraşului s-a prăbuşit pe trotuar. Din fericire, la acel moment nu era nici un trecător prin zonă, aşa că nimeni nu a păţit nimic. 

Traficul s-a desfăşurat cu greutate din cauza molozului care s-a împrăştiat şi pe carosabil. Balconul care s-a rupt aparţine unei locuinţe unde nu stă nimeni, din ce spun oamenii din zonă. "Clădirea aparţine primăriei, din ce ştim noi. Acolo sus nu stă nimeni, dar asta e o dovadă că oricând se poate prăbuşi toată clădirea.", a spus unul dintre cei care locuiesc în apropiere. 

"La primul cutremur, cade tot!"

Cei care locuiesc în zonă sunt, acum, foarte îngrijoraţi. Căderea balconului, spun ei, este doar unul dintre semnele că acea clădire abia mai rezistă. "De foarte mulţi ani nu a mai consolidat-o nimeni. Nu are bulină roşie, nu e semnalată ca o clădire de risc, dar uite ce se întâmplă. Bine că nu trecea nimeni pe acolo.", ne spune Neculai Tănase, în vârstă de 63 de ani. 

Şi cei care treceau prin zonă au fost şocaţi de căderea mormanului de piatră. "Eu eram pe partea cealaltă a străzii când a căzut. Da, bătea vântul tare, dar balconul e din piatră. nu ar fi trebuit să se întâmple asta. Poate că ar trebui să se pună plasă din aceea, care să îmbrace balconul. Oricum, am avut noroc, că abia ce traversasem.", spune şi Mihai Albu, un tânăr care se afla în trecere prin zonă. 

Citit 5694 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Ianuarie 2015 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.