SIMONA HALEP LA GALAŢI/ Pregătiri pentru Fed Cup: MAIDANEZII din jurul Patinoarului au fost adunaţi

SIMONA HALEP LA GALAŢI/ Pregătiri pentru Fed Cup: MAIDANEZII din jurul Patinoarului au fost adunaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cel mai important eveniment sportiv al anului în Galaţi, meciul de tenis din Fed Cup dintre România şi Spania, este pregătit de municipalitate şi federaţia de specialitate cu migală, încercându-se să nu se omită vreun detaliu care ar putea umbri reuşita organizatorică. După ce în interiorul Patinoarului s-a încheiat tot ce era de făcut pentru transformarea în arenă de tenis, pregătiri se fac acum şi în exterior. Astfel, pe lângă cosmetizarea asfaltului pe străzile adiacente, o echipă de hingheri a intrat luni în acţiune şi, folosind tranchilizante, a adunat câinii fără stăpân din jurul Patinoarului.

Partida România - Spania, din turul întâi al Grupei Mondiale II a Cupei Federaţiei (Fed Cup), este programată pe 7 şi 8 februarie 2015. Din echipa României cel mai probabil vor face parte Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu şi Sorana Cârstea. De partea cealaltă, cea mai cunoscută jucătoare din echipa Spaniei este Garbine Muguruza, sfert-finalistă la ultima ediţie de la Roland Garros.

Monica Niculescu şi Alexandra Dulgheru sunt aşteptate să ajungă luni la Galaţi, în timp ce Simona Halep şi Irina Begu şi-au amânat sosirea cu o zi, urmând să vină marţi. Echipa Spaniei este de duminică seară în Galaţi, dar nu în formulă completă, Garbine Muguruza urmând să vină în cursul zilei de luni.

Citit 3429 ori Ultima modificare Luni, 02 Februarie 2015 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.