UPDATE/ Au fost aprobate cererile de ARESTARE pe numele Elenei Udrea. Ce GEST a făcut fostul ministru (VIDEO)
Foto: Sursa foto: gandul.info

UPDATE/ Au fost aprobate cererile de ARESTARE pe numele Elenei Udrea. Ce GEST a făcut fostul ministru (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, 10 februarie, 00,40/ Deputaţii au aprobat cele trei cereri de arestare ale Elenei Udrea (fost ministru al dezvoltării regionale şi turismului), la pachet cu alte trei privind urmărirea sa penală, în dosarele „Gala Bute” şi „Microsoft.


Prima cerere de arestare a Elenei Udrea în dosarul „Gala Bute” a fost aprobată, luni seara, 9 februarie, cu 219 voturi "pentru" şi 102 "împotrivă", potrivit presei centrale.

Anterior, Camera Deputaţilor aprobase două cereri a procurorilor privind extinderea urmăririi penale a Elenei Udrea în acelaşi dosar.

Cu şase cereri ale procurorilor pe numele său, dintre care trei de arestare, Elena Udrea a venit în faţa colegilor de Parlament cerându-se indirect să nu fie de acord cu trimiterea ei în spatele gratiilor, ci doar cu urmărirea penală, a relata gandul.info.

Nervozitatea fostului ministru al dezvoltării regionale şi turismului nu a mai fost disimulată. La un moment dat, înainte de a lua cuvântul Elena Udrea primeşte un SMS pe care îl citeşte, după care imediat face un gest aproape ostentativ: îşi duce mâna la nas atingându-l în mod repetat şi uitându-se în jur să vadă dacă este văzută. Gestul a fost repetat şi după ce a rostit discursul de la tribună, către camerele de luat vederi, a mai relatat sursa citată.

La finalul discursului susţinut în plenul Camerei Deputaţilor, Elena Udrea a părăsit sala de şedinţe, a relatat şi mediafax.ro. Deputatul a fost întrebat, la plecare, dacă nu aşteaptă să vadă rezultatul votului în cazul său. ”Pot vedea cum votează colegii şi din altă parte...”, a răspuns Udrea, fără să facă alte declaraţii.

Tot luni seară, Camera Deputaţilor a aprobat cererea de urmărire penală în dosarul Microsoft, în cazul Elenei Udrea.

Vom reveni cu amănunte.


 

Citit 1145 ori Ultima modificare Marți, 10 Februarie 2015 01:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.