Gălăţeni prinşi că VINDEAU cuie şi polistiren pe post de ŢIGĂRI

Gălăţeni prinşi că VINDEAU cuie şi polistiren pe post de ŢIGĂRI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale, împreună cu echipajul de intervenţie rapidă, au organizat o acţiune de amploare în Piaţa Calea Basarabiei după ce au primit mai multe sesizări de la gălăţeni.

Una dintre sesizări a fost depusă de un gălăţean care a cumpărat un carton de ţigări, contra sumei de 60 de lei, de la un bărbat, şi, verificând conţinutul, a constatat că în interior se aflau doar polistiren şi cuie. Oamenii legii l-au identificat pe comerciant, fiind vorba despre gălăţeanul M.I., de 26 de ani.

„În urma unui control sumar efectuat de poliţiştii locali, asupra bărbatului au fost găsite un cuţit cu lama de cinci centimetri şi două bancnote de 50 de lei”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

La scurt timp, poliţiştii locali au fost sesizaţi de o altă persoană despre faptul că o comerciantă i-a oferit spre vânzare ţigări marca Ashima, la preţul de şase lei pachetul. Oamenii legii au identificat-o pe gălăţeanca C.T., de 36 de ani, care se afla într-un autoturism marca Wolkswagen, iar cea de-a doua sesizare s-a dovedit şi aceasta reală. Cele două cazuri au fost predate Secţiei 1 Poliţie, în vederea continuării cercetărilor.


CITEŞTE ŞI: ŢIGĂRI DE CONTRABANDĂ cărate cu BARJELE din Ucraina şi Serbia

Citit 2309 ori Ultima modificare Luni, 16 Februarie 2015 22:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.