UPDATE/ BĂTAIE în trafic! Două persoane SPITALIZATE, o maşină aproape DISTRUSĂ
Foto: Foto: Radu-Florea Iulian, Grupul Şoferilor din Galaţi

UPDATE/ BĂTAIE în trafic! Două persoane SPITALIZATE, o maşină aproape DISTRUSĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Altercaţie în trafic, în plină zi, pe bulevardul George Coşbuc, în urma căreia un bolid de lux, marca Mercedes, a fost distrus. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 15,00, chiar vizavi de patinoar. Se pare că maşina de lux, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, a fost blocat în trafic de o altă maşină, după care mai multe persoane i-au atacat pe cei doi pasageri ai autoturismului. Au fost folosite bâte şi ciocane, cei doi bărbaţi, de 30, respectiv, 38 de ani, s-au ales cu multiple traumatisme.

"Am fost solicitaţi să transportăm un pacient de pe bulevardul George Coşbuc. Celălalt pacient a fost transportat de SMURD", ne-a declarat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Cei doi au fost transportaţi la spital, iar la faţa locului au fost solicitate şi echipele de criminalişti. "Iniţial, a fost anunţat un accident rutier. La faţa locului, s-a constat că a fost vorba despre o altercaţie, în urma căreia două persoane au fost internate în spital. A fost constituită o echipă mixtă de anchetă şi s-a deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Martorii nu cred că întâmplarea a fost o coincidenţă. "Cred că a fost o reglare de conturi. Prea repede s-a întâmplat totul", ne-a spus un angajat al unei societăţi comerciale din zonă.

Poliţiştii fac acum anchetă pentru identificarea autorilor şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul.


În urma unei altercaţii în trafic, petrecută pe bulevardul George Coşbuc, vizavi de Patinoar, în jurul orei 14,30, două persoane au ajuns la spital. Poliţiştii criminalişti se află la faţa locului şi fac cercetări.

Din această cauză traficul pe bulevardul George Coşbuc, dinspre Tribunal spre Patinoar, se desfăşoară cu foarte mare dificultate.

Foto: Radu-Florea Iulian, Grupul Şoferilor din Galaţi

Vom reveni cu amănunte.

Citit 14543 ori Ultima modificare Duminică, 01 Martie 2015 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.