ŞOFERI BEŢI, prinşi în traficul din judeţul Galaţi/ La volan, aproape în COMĂ ALCOOLICĂ

ŞOFERI BEŢI, prinşi în traficul din judeţul Galaţi/ La volan, aproape în COMĂ ALCOOLICĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doi tineri din judeţul Galaţi, posesori de permis auto, riscă să rămână fără carnete, după ce s-au urcat la volan în stare de ebrietate. Unul dintre ei, un tânăr în vârstă de 25 de ani din Pechea, a fost oprit în trafic, în noaptea de duminică spre luni (1 - 2 martie), la Schela, pe DJ 251. El le-a spus poliţiştilor că venea de la o petrecere de Mărţişor şi că a consumat alcool. Afirmaţiile sale au fost întărite de verificarea cu etilotestul, care a arătat că avea o alcoolemie de 0,59 la mie în aerul respirat. Tânărul a fost dus la spital pentru probe biologice.

Tot pe mâinile medicilor a ajuns şi un alt bărbat care a marcat prima zi a lui martie cu mai mult alcool decât i-ar fi fost permis să şofeze. Tânărul, în vârstă de 32 de ani, din Tg. Bujor, a fost depistat pe DJ 242 conducând cu o alcoolemie de 0,53 la mie în aerul respirat. (Mariana Costandache)

În ambele cazuri, poliţiştii rutieri au întocmit dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Folteşti au observat pe DJ 242 un autoturism marca Ford, care se deplasa sinuos pe carosabil. „Conducătorului auto, un cetăţean român în vârstă de 33 de ani, emana o puternică halenă alcoolică. Totodată, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că bărbatul a distrus grilajul monumentului dedicat eroilor din centrul comunei Folteşti”, ne-a explicat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere Târgu Bujor, unde a fost testat etilotestul, rezultând o alcoolemie de 1,05 mg/l în aerul expirat. Oamenii legii i-au întocmit şoferului dosar penal. (Teodora Miron)


CITEŞTE ŞI: O infracţiune în fiecare noapte pe străzile Galaţiului! Cine ne apără după lăsarea întunericului?

Citit 2052 ori Ultima modificare Marți, 03 Martie 2015 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.