Bărbat prins ÎN FLAGRANT în timp ce VINDEA MARIJUANA la Galaţi

Bărbat prins ÎN FLAGRANT în timp ce VINDEA MARIJUANA la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bucureştean a fost reţinut de procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi, fiind acuzat de trafic de droguri de mare risc. Bărbatul a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant, în Bucureşti, în cadrul unei acţiuni realizate de procurorii DIICOT Galaţi şi de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Galaţi.

Anchetatorii susţin că, începând de luna trecută, inculpatul B.R. a derulat activităţi pe linia traficului de droguri de risc, acesta deţinând, oferind şi vânzând importante cantităţi de marijuana pe raza municipiului Galaţi.

În urma flagrantului, procurorii au efectuat şi două percheziţii pe raza municipiului Bucureşti, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de 5,160 kg marijuana. De asemenea, au fost găsite şi ridicate importante sume de bani, respectiv, 20.550 de euro, 2.520 de lire sterline, 600 de USD şi 89.100 de lei, despre care a rezultat suspiciunea că provin din valorificarea drogurilor.

Bucureşteanul a fost adus pentru audieri la DIICOT Galaţi, unde a fost reţinut pentru 24 de ore. "Faţă de inculpatul B.R. a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile, ce va fi înaintată spre soluţionare Tribunalului Galaţi", se arată într-un comunicat al DIICOT. Sprijinul tehnic pentru această operaţiune a fost asigurat de Direcţia de Operaţiuni Speciale.


 

Citit 2708 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2015 19:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.