Transporta ţigări de contrabandă fără să ştie

Transporta ţigări de contrabandă fără să ştie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu lucrători vamali au descoperit peste 120.000 de ţigarete, pe care un tânăr cu dublă cetăţenie intenţiona să le introducă ilegal în România. Tânărul, Valeriu C., de 26 de ani, intenţiona să ajungă în România conducând un autoturism marca Peugeot.

"Deţinând informaţii despre faptul că tânărul are preocupări în sfera transportului ţigaretelor de contrabandă, poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în locuri special amenajate în podeaua şi bara din faţă a autoturismului, 123.800 de ţigarete (6.190 de pachete) marca Ashima, fără timbru de acciză", ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

La cercetări, tânărul a declarat că nu avea cunoştinţă despre existenţa ţigărilor ascunse, el având doar rolul de a transporta autoturismul pană în municipiul Galaţi. Conform prevederilor legale, ţigările, în valoare de 11.700 de lei, şi autoturismul, în valoare de 19.800 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 10.000 de lei.


Unde a ASCUNS un bărbat ŢIGĂRILE de contrabandă

Citit 2174 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Aprilie 2015 23:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.